zaterdag 2 januari 2010

Daar zijn we weer

Na een lange radiostilte (waarover later meer) eindelijk weer een nieuw bericht op ons blog. Inmiddels wonen we ruim een maand in ons nieuwe huis en is bijna alles op orde. Na een hectische verhuisweek volgde een maand van uitpakken, inruimen, talloze ritjes naar het Zweedse woonwarenhuis en de klusmarkt en koffie zetten voor mannen die de laatste puntjes op diverse i's kwamen zetten. Tussen de bedrijven door vierden we ook nog Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw.

In huis is nu zo'n beetje alles klaar en af. In de woonkamer pronken de meubels uit De Woonwinkel Die Zo Vaak In de VT-Wonen Staat. De keuken is tijdens Kerst en Oud en Nieuw definitief ingewijd met het bereiden van diverse dineetjes. Alle boeken zijn ondergebracht in een imposante rij kasten in de kelder, waar ook de beamer geïnstalleerd is, zodat we daar film kunnen kijken. De kinderkamers zijn ingericht. We hebben zelfs handdoekenrekjes in de badkamer. Kortom, we zijn tevreden en blij.

Er ontbreekt echter één ding aan ons geluk. En dat is een internetverbinding. KPN beloofde ons in het verhuisbericht dat we op 17 november ontvingen, dat de verbinding op 17 december gerealiseerd zou zijn. Ruim twee weken geen internet in ons nieuwe huis! Het leek haast onoverkomelijk. Maar het zou nog erger worden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten